Edzéseink

Egyéni képzés - Small group

SMALL GROUP TRAINING

Technikai edzés kisebb csoportokban. Nagyon hasznos versenyeket, játékokat lehet kialakítani csapattársak vagy barátok társaságában. A csoportokat korosztály szerint alakítjuk ki, az edzések felépítése pedig különböző technikai elemekre épül.

 

1 on 1 training

Hatékony edzésmódszer. Egy edző max. 2 játékossal foglalkozik az edzés keretén belül egyénre szabott, posztspecifikus gyakorlatokkal.

Egyéni képzés -1 on 1
Egyéni képzés -Kapusedzés

Kapusedzés

Kapusedzések kisebb csoportokban. Technika, reflex, rúgótechnika fejlesztése tapasztalt szakemberek segítségével. 

Edzés teremben

A téli időszakra jellemző hideg időjárás miatt teremben tartunk foglalkozásokat nagyobb csoportokban hétvégi napokon Veszprémben.

Kelemen Football - Edzés teremben
Kelemen Football Training Erőnléti Edzés

kondicionális edzés

Sérülések után lábadozó vagy fizikai fejlesztésre jelentkező játékosoknak nyújtunk szolgáltatást edzőteremben az AEROFIT® PERSONAL TRAINING együttműködő partnerünk segítségével. 

Pure2Improve® kapura lövő verseny

Kiemelt partnerünkkel közös szervezésű kapura lövő versenyt hirdetünk értékes nyereményekkel és díjazással félévente. Korosztály szerinti csoportok és szabályok alapján a játékosoknak több mint 20 lehetősége van a felső sarokba találni. 

Kelemen Football Training - Kapura lövő verseny
Kelemen Football Training - Edzőtábor

Nyári edzőtábor

A 3 napos edzőtáborok minden évben Június elején kerülnek megrendezésre posztspecifikus edzésekkel, utazással, versenyekkel és értékes különdíjakkal. 

Mentális fejlesztés

A mentális foglalkozások és fejlesztés egyre nagyobb szerepet kap a mai modern labdarúgásban. Nagy Tamás mentál coach online, és személyes konzultációi segítségével a sportban vagy akár a mindennapokban felmerülő motivációs és önbizalommal kapcsolatos problémákat lehet orvosolni.